Slemdal skoles bibliotek

Biblioteket

For oss på Slemdal skole er biblioteket et viktig sted for å finne og dele leseglede. Vi arbeider derfor kontinuerlig med å gjøre biblioteket til et rom der elevene trives og finner inspirasjon til å lese. Det er gledelig å se at dette har gitt resultater i form av blant annet svært gode resultater på nasjonale prøver i lesing.

I år er endelig biblioteket "hjemme" igjen i det gule huset – nyoppusset og flott. Der har vi en solid samling bøker innenfor alle sjangre, og for alle aldersgrupper som er representert på skolen. Alle klassene vil ha en fast bibliotekstid hver uke, da de kommer og leser og låner bøker. Av og til har vi høytlesning og bokpresentasjoner. Elever på 5-7. trinn kan søke om å bli bibliotekshjelpere.

Biblioteket er nå på Facebook – følg gjerne med der for boktips og annen informasjon om hva som rører seg på biblioteket: facebook.com/bibloslemdal

Her er link til skolebibliotekets katalog - her kan du søke i samlingen vår: Søkekatalog

Her er finner du lenke til bibliotekets utlånsreglement:  Utlånsreglement

Åpningstider for biblioteket:  Man. - fre. 08:15-15:30

Mye av denne tiden vil være satt av til faste klassebesøk, men det er ledig drop-inn-tid hver dag, så sjekk timeplanen som henger på døra til det gule huset for å se når det er ledig.

Foresatte må gjerne komme innom i forbindelse med henting og låne bøker til høytlesning hjemme.

Hvis du ønsker å sjekke om en bok er tilgjengelig eller lurer på noe annet, kan du stikke innom biblioteket i åpningstiden eller sende en mail til makva036@osloskolen.no