Velkommen til Slemdal skoles bibliotek!

Biblioteket

For oss på Slemdal skole er biblioteket et viktig sted for å finne og dele leseglede. På biblioteket finner du over 5000 bøker innenfor alle sjangre – romaner og tegneserier, grøssere og fantasy, eventyr og spenning – både tykke og tynne, morsomme og triste, romantiske og spennende. Vi har også faktabøker om alt fra dinosaurer til puberteten, fra religion til matlaging. I tillegg har vi en samling med aviser, tidsskrifter og oppslagsverk som kan lånes mens du er på biblioteket. For deg som går på mellomtrinnet og vil ha en litt vanskeligere bok eller lese om litt andre temaer, har vi en egen hylle med ungdomsbøker. I engelskhylla har vi et bredt utvalg av bøker – både for deg som akkurat har begynt å lese engelske bøker, og for deg som er nesten flytende i engelsk.

Her er link til skolebibliotekets katalog - her kan du søke i samlingen vår.

Biblioteket ligger i andre etasje i FO-bygget, midt inne i bygget. Marianne Mittun Kvilekval er skolens bibliotekar for tiden, og hun er på plass fire ganger i uka:

Mandag: 8:45-16:15

Tirsdag: 8:45-14:15

Torsdag: 8:45-14:30

Fredag: 8:45-16:15

Mye av denne tiden er satt av til faste klassebesøk, men det er ledig drop-inn-tid hver dag, så sjekk timeplanen som henger på døra til biblioteket for å se om det er ledig. Titt og ofte har vi bokkino med klassene som har bibliotekstid, foreløpig gjelder dette bare 1-4. trinn.

Her er link til bibliotekets utlånsregelement.

Hvis det er noe du lurer på, kan du stikke innom biblioteket i åpningstiden, eller sende en mail til makva036@osloskolen.no.