Slemdal skoles bibliotek

Biblioteket

For oss på Slemdal skole er biblioteket et viktig sted for å finne og dele leseglede. Per i dag har vi nærmere 8000 bøker innenfor alle sjangre, og for alle aldersgrupper som er representert på skolen. Denne høsten har Slemdal skoles bibliotek – sammen med elevene – delt seg i to. Rundt halvparten av bøkene er flyttet over til nye Holmen skole, og resten er igjen på FO Huseby. I forbindelse med flyttingen er det kjøpt inn en del nytt, slik at utvalget skal være minst like godt som før.

På Holmen skole har vi vært så heldige å få flytte inn i helt nye, flotte lokaler. Slemdal skoles bibliotek vil midlertidig slås sammen med Holmen skole sitt, og elever fra begge skoler vil ha tilgang til begge skolers boksamlinger så lenge 1.-4. trinn holder til på Holmen. Dette innebærer at Slemdals elever vil finne igjen de bøkene de kjenner fra før, de de ikke rakk å lese før ferien, i tillegg til nyinnkjøpte bøker og et bredt utvalg av bøker kjøpt inn til Holmen skole. Alt i alt vil elevene på 1-4. trinn derfor ha enda flere bøker å velge mellom enn før.

Bibliotekaren vil være tilstede to dager i uken på FO Huseby, og tre dager i uken på Holmen. Ordningen med ukentlige klassebesøk vil videreføres, og iom. at bibliotekaren er på jobb en dag mer i uken enn før, vil nå alle trinnene få en fast tid hver uke. Alle trinnene vil også ha bokkino/høytlesning minst en gang før jul og en gang etter jul.

Her er link til skolebibliotekets katalog - her kan du søke i samlingen vår.

Her er link til bibliotekets utlånsreglement.

Åpningstider for biblioteket:

FO Huseby:

Man. og ons. 08:45-14:35

Holmen:

Tir., tor. og fre. 08:45-14:05

Mye av denne tiden vil være satt av til faste klassebesøk, men det er ledig drop-inn-tid hver dag, så sjekk timeplanen som henger på døra til biblioteket for å se når det er ledig.

Hvis det er noe du lurer på, kan du stikke innom biblioteket i åpningstiden, eller sende en mail til makva036@osloskolen.no.